Rock Your Closet! -Studded Stuff-

Uzun zamandır Studded yani çivili botlardan, çantalardan, kemer ve aksesuarlardan bahsetmek istiyordum. Güzel bir derleme yaptım bakalım nedir bu "studded" trendi?

Louboutin, Valentino, DKNY, Jimmy Choo, Alexander Wang gibi birçok ünlü tasarımcının koleksiyonlarında bolca yer verdiği bu çivili ayakkabılar, çantalar...  çoğu kadına pek hitap etmese de ben bu glam rock trendine bayılıyorum. Lise dönemlerimden beri dinlediğim müzik tarzını kıyafetlerime yansıtmayı sevmişimdir. Şimdi eskisi gibi baştan aşağı rocker parçalar kullanmıyorum elbette ama ufak dokunuşlar yapmayı hala çok seviyorum. 

studded 2

Mustache

İzmir'i ve oturduğum semti sanırım en çok sahile yakın olduğu ve gece saat kaç olursa olsun rahatlıkla dışarı çıkabildiğim için seviyorum. Bu fotoğraflar daha fırından yeni çıktı. ^^

i really love where i live... its so close to the sea and also, i can go out in the middle of the night and nobody disturb you. this pics are so very new. ^^


Saturday Inspiration #1


Vintage Love

Modada eskiye dönüş olan Vintage, ülkemizde de ilgi gören akımlardan biri. Baştan aşağı vintage giyinebileceğimiz gibi kombinlerimize ufak vintage dokunuşları yaparak hem nostaljik hem de modern bir görünüm elde edebiliriz. Ben ufak dokunuşları tercih edenlerdenim. Bu nedenle kıyafetten çok aksesuar konusunda tam bir vintage aşığıyım diyebilirim.

Clock back in fashion; Vintage! We can wear vintage pieces from head to toe or just use them with small touches. I'd prefer the small touches. I love using vintage accessories with modern clothes.


60lar ve 70ler her zaman için gerek moda gerek müzik alanında olsun en sevdiğim dönemler olmuştur ama 50lerin romantik havası da hep etkilemiştir beni.

I always love the 60s and 70s in all the way. ( fashion, music, art...) Btw i like the romantic atmosphere of 50s, too :)

Oldies but Goldies!

Ben de sizlerle vintage eşyalara olan tutkumu paylaşmak istedim ve koleksiyonumdaki parçaları sizin için fotoğrafladım.

So, i wanted to share with you my little vintage collection.

Ne Giydim? - Outfit Post

Yine uzun zaman oldu bir outfit postu yayınlamayalı. Dün akşam ailemle Sahilevlerine balık keyfi yapmaya gittik. Ben de manzara bulmuşken kaçırmadım elbette. :)

Yesterday night, i went one of the most beautiful places in İzmir with my family to eat delicious fish. I love the colors of the sky in sunset. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis

top