Pinspire "Summertime" Koleksiyonu Kazananı Belli Oldu!

Güzel bir cumartesi sabahından herkese günaydın!

Dün gece bütün koleksiyonları tek tek, tekrar tekrar inceledim. Hepsinde birbirinden güzel fotoğraflar vardı ve benim için oldukça ilham verici oldu.

Öncelikle katılan herkese çok teşekkür ediyorum. Ben koleksiyonları incelerken çok eğlendim, umarım sizler de hazırlarken eğlenmişsinizdir.



Seçim yapmakta gerçekten çok zorlandım. Bir kaç tane koleksiyon kıyasıya yarıştı benim gözümde ama birine karar vermeliydim.

Aztek desenli jean şort ve çiçek desenli kahverengi oxford ayakkabılar görür görmez kalbimi fethetti ve sevgili cep venüsü yarışmamızın kazananı oldu.

Buradan koleksiyonuna bakabilirsiniz: Cep Venüsü-Summertime

Kendisini tebrik ediyorum!

Birazdan iletişim bilgileri için bir mail atacağım. Ne kadar çabuk geri dönüş olursa o kadar çabuk hediye çekin ulaşır. :)

Bu arada ben yine de bütün koleksiyonlardan en beğendiklerimi bir panoda topladım! Çünkü gerçekten her birini çok sevdim!

İşte benim "Summertime" Koleksiyonlarından en sevdiğim pinler:


Eğlenceli bir haftasonu diliyorum herkese!

Sevgiler

Elif


2 yorum:

cep venüsü dedi ki...

o kişi ben mi oldum ^^ daha dün siteye girip alıcı gözüyle bakmıştım ne alabilirim diye adımı görünce çok mutlu oldum çok teşekkür ederim!^^ blogundan senin stilini incelediğim kadarıyla özellikle kahverengi oxsford ve şort kesinlikle senin içindi onları beğenebileceğini tahmin etmiştim maskülen ürünleri sevdiğini düşünüyorum. tekrar teşekkürler maile geçiyorum ^^

Ellie dedi ki...

@Cep venüsü; Kesinlikle doğru bir tespit yapmışsın. :) Maskülen giyinmeyi seviyorum hatta bazen maskülen ürünleri daha romantik parçalarla da kombinlemeye bayılıyorum. o yüzden o oxford ayakkabının stili ve çiçek deseni tam bana göre :) Tekrar tebrik ediyorum. Hediye çekini güle güle harca. ^^

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis

top