Rock Your Closet! -Studded Stuff-

Uzun zamandır Studded yani çivili botlardan, çantalardan, kemer ve aksesuarlardan bahsetmek istiyordum. Güzel bir derleme yaptım bakalım nedir bu "studded" trendi?

Louboutin, Valentino, DKNY, Jimmy Choo, Alexander Wang gibi birçok ünlü tasarımcının koleksiyonlarında bolca yer verdiği bu çivili ayakkabılar, çantalar...  çoğu kadına pek hitap etmese de ben bu glam rock trendine bayılıyorum. Lise dönemlerimden beri dinlediğim müzik tarzını kıyafetlerime yansıtmayı sevmişimdir. Şimdi eskisi gibi baştan aşağı rocker parçalar kullanmıyorum elbette ama ufak dokunuşlar yapmayı hala çok seviyorum. 

studded 2



Studded parçalar ile hem çok seksi görünmenin yanısıra hem de eğer daha maskülen-feminen bir tarz istiyorsanız romantik parçalar ile birleştirip bir tezatlık da oluşturabilirsiniz bence. Uyumsuzluğun uyumu da bir o kadar vazgeçilmezlerimden biridir. :)


Yukarıdaki Christian Louboutin ve Valentino hayallerimi süslüyor.

Bu Converse'ler ise güzel bir DIY projesi ile oldukça kolay yapılabilir diye düşünüyorum. :)

studded

Bu studded botlar dolabıma eklenecekler listesinin en başında geliyor.

Bakalım Hollywood starları bu trendi nasıl uyguluyor?


Stilini çok beğendiğim ünlülerden biri olan Mary-Kate Olsen, Alexander Wang çantası, Lennon gözlükleri ve diğer aksesuarlarıyla harika görünüyor.

Ve canım, stil ikonum Rachel Bilson. Studded Louboutin Bootileri ile şahane değil mi?

 İşte tam benlik harika bir kombin. Botları, çorapları, mini eteği, gözlükleri herşeyiyle Elif bana aşık olsun diyor :)



  Gördüğünüz gibi Rachel Bilson, 3.1 Phillip Lim Edie Bow Studded çantasını pek severek kullanıyor ve her kıyafetine de yakıştırıyor.




Lady Gaga da Studded Hermes çantasıyla stilini göstermiş yine.

Bunlar da benim h&m studded sandaletlerim ve kemerim daha önce bu postta bahsetmiştim.


siz bu trend hakkında ne düşünüyorsunuz?? :)

Sevgiler

Elif

5 yorum:

Junkhead dedi ki...

Valla bana göre bu bir trend değil :) Senelerdir zaten zımbalı herşeyi seven bir insanım hehehh :D Trend olmasa daha iyiydi bazı şeyler yav ..

Ellie dedi ki...

@Junkhead; doğru söylüyorsun aslında benim de taa ortaokul/lise dönemlerimden beri özellikle aksesuar olarak kullandığım çok şey vardı. ama son zamanlarda celebritylerle beraber daha çok görür olduk :)

elipsworld dedi ki...

Ben de cok severim zimbali herseyi..ben biraz daha aksesuarlarda minik detaylarda kullanmayi seviyorum..ama kesinlikle bir cok diy projelerinde de guzel bir seyler yapilacagina eminim :) hatta o converslerden yapmak coktandir aklimda sonbahara girmeden yapmak sart oldu bile :)

Miss Psycho Cat dedi ki...

Nice poct, I love some of those rock chic details :)

Ellie dedi ki...

@elipsworld; kesinlikle o converseleri yapmayı ben de kafama koydum :))

@pshyo cat; me too. thanks honey :)

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis

top