DIY- Miu Miu Sparkle Sneakers

Bir başka "Kendin Yap" projesi:

Miu Miu'nun parıl parıl parlayan simli ayakkabılarını görmüşsünüzdür. Hiç benim tarzım olmayan bu kokoş sneakersı nedendir bilinmez çok sevdim. İlk gördüğüm an aklıma beyaz bir t-shirt ve jean bir şort ile birlikte kullanıldığında çok tatlı olabileceği geldi. Ben de Viyana'dayken h&m'den aldığım, çok fazla giymediğim, converse tarzı pembe ayakkabılarımı kullanmaya karar verdim.

 İlk olarak ayakkabının beyaz kısımlarını bantladım.
Tutkal ile simi iyice karıştırıp kalın bir fırça ile bol bol sürdüm. Sonra fırça zoruma gidince, doktor eldivenlerini takıp elimle sürme işlemine devam ettim. Daha kolay oldu :)
 Daha sonra simli kısım tamamen kuruyunca, silikon tabancası ile boncukları ayakkabının burun kısmına yapıştırdım.
 ve sonuç
Miu Miu sneakersın aynısı olmasa da ona yakın birşeyler oldu gibi sanki. Ben sevdim. Yaz akşamları için hem rahatlığı hem de ışıl ışıl oluşuyla kullanılabilir bir ayakkabı oldu diye düşünüyorum :)

P.s: Bir başka çekiliş haberi Life in Style blogundan geldi. Bildiğiniz gibi son zamanlarda bir Marni at H&M furyasıdır gidiyor. Ben de bu yakaları çok beğenmiştim. Marni at H&M yakasına sahip olmak için buraya tıklayabilirsiniz.

9 yorum:

Adsız dedi ki...

Hey bu çok güzel bir fikir =) bende deneyeceğim =)
http://1k1a.blogspot.com/

Ellie dedi ki...

Beğenmene sevindim. Yaparken her yerin sim olması dışında oldukça eğlenceli, kesinlikle denemelisin :)

besak dedi ki...

kuzucuk, simlerin içine beyaz sim de katabilirsin daha da hoş olabilir ^_^
çok beğendim.
tebrik tebrik tebrik =)

Ellie dedi ki...

mantıklı bebişim. bir de bunun tamamen lame rengi var. ondan da yapılabilir. ama çok sim oluyor. düğüne gidiyormuş gibi parıl parıl parladı suratım :)

mirel dedi ki...

Bende bayiliyorum bu sneakerslara!

Ellie dedi ki...

biraz süslü olsa da çok sevimli bence de :)

Adsız dedi ki...

tutkal olarak ne kullanız acaba ? bugün bende aynısını denedım harika bişey oldu fakat pelikanın kumaş yapıştırıcısını denedim üzerine simi döktüm fakat simler yere dökuluyor tam yapışmadı üzerine sprey wernik kullandım hem çok parlıyor hemde biraz olsun simlerin daha çok yapışmasını sağladı

Ellie dedi ki...

Dekupaj tutkali diye bir tutkal kullandım. Ahşap boyama malzemesi satılan yerlerden temin edebilirsiniz. Oldukça sağlam yapistiriyor :)

Adsız dedi ki...

çok teşeklkur ederım yarın bulucam o yapıştırıcadan bu seferde gümüş renk yapıcam :)))

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis

top