DIY- Peter Pan Collar / Yaka

Bugün bir DIY projesinden söz etmek istiyorum. Son zamanlarda DIY (Kendin Yap) projelerine takmış durumdayım. Bir şeyler yaratmayı oldum olası sevmişimdir zaten. Ben de her yerde arayıp bir türlü istediğim gibi bulamadığım, sezonun trendi olan yakalardan yaptım. Google'a "Peter Pan Collar" ya da "Yaka kolye" yazdığınızda birçok blog ve görsel karşınıza çıkacaktır.


Benim en beğendiklerim şöyle
 
ASOS 



 DANNIJO Hixson Collar Necklace

 
 SNIDEL

SONIA RYKEL

ACCESSORIZE
Louis Vuitton

ve benim yakalarım :) 


Kullandığım malzemeler:
Keçe
Suni inci
Silikon tabancası
Kurdele
Dantel şerit
Daha önce babamla beraber keçeden çanta yapmıştık. Keçeyle tanışmam bu sayede oldu. Kullanımı da oldukça kolay. İleriki postlarda keçe çantamı da paylaşırım. :)
Bu arada süslemeleri her hobi/boncuk malzemesi satan dükkanda bulabilirsiniz.


Yapımı için:http://www.loftinsoho.com/2011/11/peter-pan-collar-diy-pearl-collar.html 


Bu blogda yapımı çok güzel bir şekilde anlatılmış. Gerisi ise hayal gücünüze kalmış.  :)


P.s: Hala metal yaka bulamadım. Bulan, gören benimle paylaşırsa çok sevinirim. 

10 yorum:

besak dedi ki...

metal yaka bulduk ya bebişim :p

Ellie dedi ki...

accessorize olanı bulduk evet amaaa asıl Louis Vuitton gibi istiyorum ben kuzum :)

Adsız dedi ki...

Çok güzeel! Ben de bu incililerden yapmak istiyordum ama üstü sırf inci kaplı yapacaktım. Seninkiler daha güzelmiş denemeye değer:)Özellikle siyaha bayıldım, beyazda da çok incelik var Victorian döneminden fırlamış gibi, harikasın! Madem yetenek var bizi DIY projelerinden mahrum bırakma olur mu? :)

Ellie dedi ki...

ben de üstü tamamen inci kaplı olanları çok beğeniyorum. bir tane de öyle yapmak var aklımda. ^^ çok teşekkür ederim canım, beğenmene sevindim. vakit buldukça DIY projelerine yer vericem :)

MaryGlamLady dedi ki...

I love...love....love collars....

Ellie dedi ki...

me too :)

Müge Mepa dedi ki...

merhabaaa sans esesi gordum blogunu:)ben kendimi yaka yapmaya adayan briyim ucu demirlilerden yapmaya basladim bahsettigin oysa
birde goz atmak istersen
tasarimtursusu.blogspot.com a bakabilirsin:)

Ellie dedi ki...

Merhabalar, bloguma hoşgeldiiin :) Yakalarına baktım, hepsi birbirinden güzel. aralarında birkaç tanesine resmen bayıldım! Metal yaka bu üstte örnek gösterdiğim LV gibi istiyordum ama ebayden ona benzerini buldum :) Benim de aklımda daha bir sürü yaka fikri var aslında ama zamansızlıktan yapamıyorum. Ellerine sağlık tekrar. Hemen izlemeye aldım zaten blogunu, çok hoş gerçekten :)

Adsız dedi ki...

LV metal bebe yaka kolyenin benzerini gitti gidiyor'da buldum arkadaşlar. üstelik uzatma zinciri var, daha kullanışlı :)

Adsız dedi ki...

http://www.facebook.com/pages/DLsD-TaSarIm/424347030942196 kizlar bu sayfada cok guzel yakalar var...hemde cok uygun fiyatlarla...bir goz atin derim...

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis

top