ELLE Online Stil Yarışması 2.lik Ödülü

Merhabalar,

Uzun zamandır aklımda olan moda blogu açma fikrini sonunda bugün hayata geçirdim. Sürekli daha uygun bir zamanda açarım diyerek ertelediğim bu işi, Elle sayesinde hızlandırdım sanırım. :)

Tam olarak ne zaman katıldığımı bile hatırlamadığım bir yarışmadan ödül kazandığıma dair bir mail gelmesiyle bugün bütün gün ağzım kulaklarımda dolaştım. elle.com.tr ve H&M işbirliğinde düzenlenen Stil Yarışması'nda oylamalar sonucu ikinci seçilmişim. Kimler oy verdi bilemiyorum ama beğenen ve oy veren herkese çok teşekkür ediyorum. Bu sayede üşengeçliğim yüzünden hep ertelediğim blog fikrini de gerçekleştirmiş bulunuyorum.

Yarışmadan biraz bahsedecek olursak, elle.com.tr adresinde bir stil yarışması düzenleniyor. Buraya stilinizi en iyi yansıttığını düşündüğünüz kombininizle çekilmiş bir fotoğrafınızı yüklüyorsunuz, gerekli bilgileri doldurduktan sonra da yarışmaya katılıyorsunuz. Ben gerçekten katıldığımı bile unutmuştum. Hatta ne facebook ne de twitter adreslerimde bile paylaşmamıştım, o yüzden tam bir sürpriz oldu benim için. Şans bu sefer yüzüme güldü sanırım :)
İşte bu benim yarışmaya katıldığım kombinim.
Gömlek: Vintage(80ler)
Blazer: H&M
Etek: Zara
Çanta: Marks&Spencer

ve bu da bugün bütün gün ağzım kulaklarımda dolaşmamı sağlayan mail :)

Elle'ye ve H&M'e böyle bir fırsat için teşekkür ediyor, hediye çekimi kullanmak için sabırsızlandığımı söylemek istiyorum.

Blog'uma gelince; beğendiklerim, beğenmediklerim, stiller, stil ikonları, defilelerden görüntüler, DIY projeleri, zaman zaman da neler giydiğim ve giymek istediğimi paylaşacağım kendime özel bir alan olacak. Umarım, devamı da başlangıcı gibi güzel olur.

Yağmurlu bir İzmir gecesinden sevgilerle :)

Elif

P.s: yarışma detayları için tıklayın Elle Online Stil Yarışması


Follow my blog with Bloglovin

6 yorum:

Bilge ESEN dedi ki...

Merhabalar Elifcim sende blog dünyasına yeni katılanlardansın benim gibi hoşgeldin diyorum sana :)) İzmir'in neresindensin :DD sana güzel bir kuaför önereyim :)) bu arada benim bloğumada beklerim :))

Ellie dedi ki...

Merhaba Bilgecim, hoşbulduuum ^^
Blog fikri çok eski ama blog çok yeni :) Göztepe'de oturuyorum ben. Ah nasıl mutlu olurum güvenebileceğim bir kuaför bulursam. Malum kadını gösteren saçları :)

Adsız dedi ki...

Hem güzelsin hem stil sahibisin haketmişsin tebrikler canım! :)

Ellie dedi ki...

yorumun güzelliğine bak.^.^ çok teşekkür ederim canım, mutlu oldum :)

Necla Şölen dedi ki...

Canım, tebrik ederim...

Adsız dedi ki...

merhaba oncelikle tebrikler.benim sormak istedigim birsey var bende gecen ay kazananlardanim ama henuz mail falan gelmedi.gec mi geliyor mu mail?

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis

top