4. İzmir Agora Fashion Fest

Agora Fashion Fest başlıyormuş. Güne bu haberle başladım sevgili mod@şk sayesinde. Blogunda bu haberi görür görmez hemen araştırıp, paylaşmalıyım diye düşündüm.
***
There will be a fashion fest in my hometown on April 20-21. I read the news on another blogger from Izmir, mod@şk 's blog, luckily. ^^




Bugün sınavdan çıkar çıkmaz saat 17.00'deki Deniz Kaprol'a yetişeceğimi umuyorum.^^

Aslında anlamadığım bir şey var 20-21 Nisan demişler ama hem 6 Nisan'dan beri etkinlikler olmuş, hem de 25 Nisan'da Ertan Kayıtken ve 27 Nisan'da Hakan Akkaya var afişlerinde. Bugün gidebilirsem, gittiğimde ayrıntılı olarak öğreneceğimden emin olabilirsiniz. :)


Bu haber çok güzel oldu gerçekten.^^

Dördüncüsü için gün sayıyor
İlkini 2010 yılının Ekim ayında düzenleyen ve binlerce İzmirliye moda, alışveriş ve eğlenceyi birlikte sunan Agora Alışveriş Merkezi, dördüncüsü için gün sayıyor. İki gün boyunca mağazalarda çeşitli indirimlerin, sürprizlerin yaşanacağı festivalde, Mango, İpekyol, CK Jeans, Desa, Hotiç, Marks&Spencer ve Sarar markalarının yeni koleksiyonları tanıtılacak. Akif Örük’ün koreografisinde gerçekleşecek defilelerde, ünlü modeller Sema Şimşek, Irmak Atuk, Selda Car, Ebru Öztürk, Tuğba Melis Türk ve İzmirli modeller yer alacak. Sunny Band konseri, Flamenko Alaturca grubunun canlı flemanko gösterisi, sirk korteji, müzik dinletileri, dj performanslar ve perküsyon şovlar hem kulağa hem de göze hitap edecek. Festivalin bir diğer sürprizi ise, 21 Nisan’da, Özlem Süer’in moda ile ilgili söyleşisi olacak. Tasarımları, Paris, Milano, Moskova, Londra gibi dünyanın en büyük şehirlerinde satılan Süer, modanın bilinme-yenlerini ve püf nokta-larını  İzmirlilere anlatacak.
Kaynak: Milliyet

Detaylı Bilgi: Agora İzmir

Facebook: Agora Avm

Twitter: Agora Avm

***
Giveaway
Bu arada bir çekiliş haberim var. Bugün bu haberi duymama neden olan mod@şk çok tatlı bir hediye veriyor bizlere. Çekilişe katılmak için Tıklayın :)

Sevgiler

Love

Elif

4 yorum:

Bilge ESEN dedi ki...

çok teşekkürler paylaşımın için..bende mimin var tatlım..bekliyorumm.. :))

Ellie dedi ki...

Rica ediyoruuum :) Ah ilk kez mimleniyorum, çok heyecanlı. Hemen bakıyoruum. Teşekkür ederimm ^^

ozlemin moda aşkı dedi ki...

Canım mail adresini göremedim buradan ulaşayım dedim sana.Bir etkinlik var cuma günü izmirli bloggerlara.Senin mail adresin gerekiyor acilen bana ulaştırırsan sevinirim.

Ellie dedi ki...

canım twitter'dan özel mesaj attım sana. ^^

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis

top