Last Week #1

Geçen hafta benim için çok eğlenceli geçti.
 Last week, i had so much fun.

Daha önce burada bahsettiğim Agora Fashion Fast kapsamındaki moda söyleşileri Hakan Akkaya ile son buldu. Kendisi gerçekten çok samimi, çok tatlıydı.
I attended to a fashion event in a mall and Turkish designer Hakan Akkaya was there to talk about fashion and trends. He was so nice and warm.


Kordon'da arkadaşlarımla akşam pikniği yaptık. Şarap ve çiğköfte benim fikrimdi her ne kadar uyumsuz gözükseler de ben sevdim bu ikiliyi. Ayrıca kadehlerimize de dikkat çekmek isterim. :)
Me and my friends had a wonderful "evening" picnic with wine and snacks. Hey, look at our wine glasses :)



ve Alsancak geceleri...
and night outs...


Pazar günümü ise İzmir'in en güzel yerlerinden birinde, en sevdiğim insanla geçirdim.
 Today, i went to a place where is one of the most peaceful places in İzmir with my lovely mom. 


Annemle Tarihi Asansör'de hem güneşin hem de manzaranın keyfini çıkardık.
The sun and the view were just perfect as usual!

Tarihi Asansör Check it out

Güzel bir haftaya başlamayı umuyorum. Herkese iyi geceler.
I hope it'll be good week for all of us. Goodnight everyone.

Sevgiler

Love

Elif

8 yorum:

Unknown dedi ki...

Elifcimm çok severim Hakan Akkaya'yı çok mutlu oldum senin adına gerçekten :) Bu arada senin de bir çiğköfte canavarı olmana çok sevindim:)..Ne kadar çok ortak yönümüz var seninle yaa :)

Ellie dedi ki...

ben de kendisine soru sorma fırsatı da yakaladım. önümüzdeki sezonla ilgili. ^^ canım çiğköfte sevmeyen bizden değildir diyorum :) İnsanlar birbirlerini hiç tanımasalar da ortak noktalarını farkedince garip geliyor değil mi ama hoş bir şey kesinlikle :)

Unknown dedi ki...

O zaman senden sezonla ilgili tüyolar bekliyoruz :) Öyle gerçekten, aynı şehirde olsaydık emin ol arkadaş bile olmuştuk :) Uzakta olsak da seni tanımak çok güzel :)

Ellie dedi ki...

daha önce blogda bahsettiğim pantolon üzeri etek modasıyla ilgili düşüncelerini sordum. önümüzdeki sezon göreceğimizi ama muhtemelen modellerde, paris/londra vs fashion weeklerde görebileceğimizi söyledi. bakalım ben önyargılı yaklaşsam da denemek istiyorum yine de:) sinemcim ben de aynı şeyleri senin için düşünüyorum. teşekkür ediyorum ayrıca güzel yorumların için ^^

Unknown dedi ki...

yaa evet gözlerin alışması zaman alabilir onlara ben şuan pek alışamadım ama zamanla sevebilirim :) rica ederim canım ne demek

Ellie dedi ki...

aynen :))

rebeltakipte dedi ki...

hakan akkaya bana hep ukala gelmiştir ama tv'den anlaşılmıyor insanların karakterleri,orda olmadıklara kişilere dönüşüyorlar :)

Ellie dedi ki...

@rebeltakipte o kadar komik sorular geldi ki o gün bıkmadan, usanmadan cevapladı hepsini. ben izlerken de severdim aslında, canlı canlı daha da samimiydi. :)

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis

top